Edistä toimintaa

Oletko kolikkopelifanaatikko, jolla on myös taitoa sanojen kanssa? Oletko koskaan ajatellut, että kirjoittaisit suosikkitoiminnastasi, samalla tienaten pari euroa? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

3D NES tarjoaa lukijoillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua online-aikakauslehtiemme sisältöön. Uskomme, että kaikki jaetut tiedot lisäävät lisäarvoa kolikkopelien faneille.

Riippumatta siitä, onko sinulla vinkkejä ja lähteitä, jotka haluat jakaa tai haluaisit huomauttaa tietyistä aiheista, joita haluat lukea, panostasi arvostetaan ja palkitaan. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit osallistua.

Kirjoita kanssamme

Esitetyt Postikuvat Osoita kirjoita meille - Edistä toimintaa

Lähetä meille esimerkkiteksti ja tarkistamme sen. Jos hakemuksesi katsotaan onnistuneeksi, tarjoamme sinulle osa-aikaisen tai kokopäiväisen työn.

Ehdota

Esitetyt Postikuvat Osallistu tarjoamaan palautetta - Edistä toimintaa

Tarvitsemme lukijoillemme uutta tietoa. Kerro meille, jos sinulla on ideoita, joista haluaisit antaa juttuvinkkejä. Tietoasi arvostetaan!

Arvioi ja arvostele

Esitetyt Postikuvat Osallistu korko ja tarkistus - Edistä toimintaa

Jos rakastat peliautomaatteja ja kokeilet mielelläsi uusia pelejä, voit liittyä tiimimme asiantuntija-arvostelijaksi. Kirjoitat arvosteluja uusimmista slot-peleistä ja annat arviosi.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos haluat saada lisätietoja siitä, miten voit osallistua 3D NES -ohjelmaan. Tiimimme pystyy antamaan lisätietoja prosessista ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Odotamme innolla sinua 3D NES -tiimiin!